Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-narancsos csirke

Hozzávalók

2 kanál extra szűz olívaolaj
1 kanál őrölt fahéj
1 kanál szójaszósz
1 dl narancslé
50 dkg csirkemell
1 kanál méz
½ kanál friss gyömbér

Leírás

Összekeverjük egy üvegtálban a narancslevet az olajjal, a gyömbérrel, a mézzel és a fahéjjal. A csirkemelleket csíkokra vágjuk, nagyon enyhén sózzuk és borsozzuk, majd narancsos keverékben hagyjuk pácolódni, 1-2 órát. Miután eleget állt, vékonyan reszeljük rá egy narancs sárga héját, majd kezdjük el megpirítani. Ha már kifehéredett a hús, liszttel megszórjuk, felengedjük vízzel és egy kevés szójaszószt adunk hozzá. Rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4