Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-mustáros hús

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 fej vöröshagyma
½ dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
8 kanál mustár (hagyományos+ 5 ek. csípős)
8 kanál szójaszósz
1 kg csirkecomb
2 darab babérlevél
12 kanál méz
8 kanál Worcester szósz

Leírás

A hagymát lereszelem, vagy apróra vágom, majd a hozzávalókkal együtt, egy nagy tálban összekeverem. A csirkecombokat megkenem, és összekeverem a páccal. Legalább 1 éjszakán át, hűtőben, lefedve érlelem. A tökéletes ízhatás érdekében, én inkább 2 éjszakát javasolnék. Közben, egyszer átfordíthatjuk. Grillen, vagy serpenyőben sütöm. Köretnek, párolt gyümölcs illik mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4