Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztához, a tojást a margarinnal és a tejjel keverd simára. Add hozzá a mézet, a lisztet, a porcukrot és a szódabikarbónát. Gyúrd össze, majd az összegyúrt tésztát oszd 4 részre és egyenként nyújtsd ki, kb. 20 x 30 cm-es téglalappá. A tepsi hátoldalát vajazd meg, szórd meg lisztel és a tésztákat egyenként süsd meg, zsömleszínűre, az előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 10 perc alatt. A töltelékhez, a tejben főzd a lisztet addig, amíg sűrű lesz (ha nem sűrűsödik be eléggé, tegyél még bele egy evőkanál lisztet). Amíg a krém fő, keverd a vajat a porcukorral habosra. Ha megfőtt a krém, hűtsd langyosra és a cukros vajjal keverd össze. Ha ezzel megvagy, válaszd a krémet kétfelé, az egyik felébe a rumot, a másikba a kakaóport keverd. Az első tésztalapot fektesd egy tálcára, kend meg lekvárral és a hideg, rumos krémet, kend el rajta egyenletesen. Ezután tedd rá a következő lapot, kend meg lekvárral, majd a kakaós krémmel. Ha ez kész, tedd rá az utolsó lapot. Gőz felett olvaszd meg az étcsokit, tedd bele a margarint, majd a keserű kakaóport. Ha nem elég kenhető, 1-2 evőkanál tejet is tegyél hozzá, majd vond be vele a krémest.