Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-fokhagymás csirkeszárny

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál szezámolaj
1 kanál szójaszósz
2 kg csirkeszárny
5 kanál ketchup
5 kanál méz
2 kanál fokhagyma

Leírás

A csirkeszárnyakat sózd, borsozd és helyezd el egy tepsiben. Készíts mártást mézből, zúzott fokhagymából, pici szójaszószból, ketchupból és barna szezámolajból. Ezzel kend meg a húst, majd a tepsit tedd a sütőbe. (Amíg a csirke sül, néhányszor még átkenheted a mártás maradékával.) A sütés vége előtt, szórd meg a szárnyakat szezámmaggal is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4