Receptek Főételek Húsos ételek Mézes csirkecomb répával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg sárgarépa
1 kg csirkecomb
10 dkg méz
1 csipet fűszersó
10 dkg vaj
1 marék friss rozmaring

Leírás

A csirkecombokat fűszerezzük, majd tepsibe rakjuk, kevés olajjal. Sütőben, 160 fokon megsütjük. Mielőtt kész lenne, mézet csorgatunk rá. A répát csíkokra vágjuk és vajon megpároljuk a zöldfűszerekkel, valamint csipetnyi sóval. A répa-ágyra tálaljuk a csirkecombokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4