Receptek Főételek Tészta Mexikói tésztasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
1 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 doboz koktélparadicsom
1 dl tejszín
5 dkg parmezán
1 fej vöröshagyma
1 kanál sűrített paradicsom konzerv
20 dkg feta sajt
50 dkg penne

Leírás

A paradicsomokat mártsd néhány másodpercre forró vízbe, húzd le a héjukat és kockázd fel őket. Pici olívaolajon fonnyaszd meg a kockákat, a zúzott fokhagymával együtt. Ízesítsd a felsorolt fűszerekkel, majd add hozzá a sajtot. Húzd le a tűzről és öntsd fel a tejszínnel, valamint kevés vízzel. Tedd vissza a tűzre és hagyd felfőni. A kész szószt keverd össze a kifőzött tésztával és már tálalhatod is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4