Receptek Főételek Húsos ételek Mexikói taco ropogós zöldségekkel és frissen sült, szaftos csirkemellel

Hozzávalók

6 darab tortilla
2 darab csirkemell
3 darab paradicsom
1 csokor koriander
2 darab lime
2 kanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 csipet

Elkészítés

1

A kockára vágott paradicsomot és hagymát tálba tesszük, hozzáadjuk a fűszereket, a lime-levet, az próra vágott fokhagymát, a csilipaprikát és fél csokor korianderzöldet. Összekeverjük és kb. fél órára állni hagyjuk.

2

Grillrácson megsütjük a sóval, borssal és édespaprikával ízesített csirkét. Megvárjuk, amíg kihűl, majd apró kockára vágjuk.

3

A tortillákat kb. 15 másodpercig melegítjük a serpenyőn. Még melegen megtöltjük csirkével, salsával és a maradék korianderzölddel, majd zöldcitromlevet facsarunk rá, és azonnal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4