Receptek Főételek Húsos ételek Mexikói stílusú hot-dogok, ropogós virslivel és guacamole szósszal

Hozzávalók

2 darab kifli
2 darab parasztkolbász
1 kanál olívaolaj
10 dkg tortilla chips
Guacamole
2 darab avokádó
1 darab lime
1 csokor friss koriander
1 adag
Salsa
½ csokor friss koriander
1 csipet
2 darab lime
2 kanál olívaolaj
2 darab paradicsom
2 darab chili paprika

Elkészítés

1

1.Az avokádót félbevágjuk, a magját kivesszük. A húsát tálba tesszük, hozzáadjuk a zöldcitrom levét, az apróra vágott csilipaprikát, a hagymát, a sót, és jól összekeverjük. Apróra vágott korianderzölddel díszítjük.

2

A paradicsomot felkockázzuk, és serpenyőben átsütjük az apróra vágott hagymával és paprikával. Sózzuk, borsozzuk.

3

Megvárjuk, amíg kihűl, majd összeturmixoljuk a zöldcitrom levével, a korianderrel és egy kevés olívaolajjal. Öntsük le róla a fölösleges levet.

4

A kolbászokat grillezzük. A zsemléket félbevágjuk, a belsejüket megkenjük egy kis olívaolajjal, és 2 percig pirítjuk a grillsütőn.

5

A forró zsemlékbe beletesszük a kolbászokat, a guacamolét, a salsát, majd apróra tört nachóval díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása