Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1.Az avokádót félbevágjuk, a magját kivesszük. A húsát tálba tesszük, hozzáadjuk a zöldcitrom levét, az apróra vágott csilipaprikát, a hagymát, a sót, és jól összekeverjük. Apróra vágott korianderzölddel díszítjük.
A paradicsomot felkockázzuk, és serpenyőben átsütjük az apróra vágott hagymával és paprikával. Sózzuk, borsozzuk.
Megvárjuk, amíg kihűl, majd összeturmixoljuk a zöldcitrom levével, a korianderrel és egy kevés olívaolajjal. Öntsük le róla a fölösleges levet.
A kolbászokat grillezzük. A zsemléket félbevágjuk, a belsejüket megkenjük egy kis olívaolajjal, és 2 percig pirítjuk a grillsütőn.
A forró zsemlékbe beletesszük a kolbászokat, a guacamolét, a salsát, majd apróra tört nachóval díszítjük.