Receptek Saláták Mexikói saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 kk chili paprika
1 kk citromlé
1 darab sűrített paradicsom konzerv
2 dl ketchup
2 kanál méz
1 csipet friss petrezselyem (finomra vágott)
60 dkg zöldségkeverék (mexikói)

Leírás

A zöldségkeveréket leforrázzuk és hidegre hűtjük. A ketchupot és a paradicsompürét kikeverjük, majd fűszerezzük. Hozzákeverjük a zöldségeket és már kész is. Hidegen fogyasztva isteni, de melegen is lehet fogyasztani.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4