Receptek Főételek Húsos ételek Mexikói rizseshús

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab húsleveskocka
30 dkg rizs
40 dkg csirkemell
40 dkg mexikói zöldségkeverék
1 tasak mexikói alap (Knorr Mexikói chilis bab rafinéria)

Leírás

A kockákra vágott csirkemellet, pirítsuk fehéredésig az olajon, adjuk hozzá a rizst, hevítsük át, majd adjunk hozzá 2 dl forró vizet és a tyúkhúsleves kockát. Ezután fedő alatt, időnként megkeverve pároljuk, 8-10 percig. Adjuk hozzá a zöldségkeveréket és a 3 dl vízben elkevert Rafinériát. Forraljuk fel és fedő alatt pároljuk készre, forrástól számított, 8-10perc alatt. Fedő alatt, pihentessük további 5 percig.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4