Receptek Saláták Mexikói babsaláta 2

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma (reszelt)
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet chili paprika
1 fej vöröshagyma (reszelt)
1 tubus ketchup
1 csipet ételízesítő
20 dkg vörösbab konzerv
1 csipet friss petrezselyem (finomra vágott)
50 dkg mexikói zöldségkeverék

Leírás

A zöldséget leforrázzuk és hagyjuk hűlni. A babkonzervet leszűrjük és hozzákeverjük a zöldségekhez. Ráöntjük a ketchupot és megszórjuk fűszerekkel. Átforgatjuk alaposan és hagyjuk állni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4