Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet chili paprika
2 fej vöröshagyma
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csésze ételízesítő
1 kg marhalábszár
60 dkg fehérbab konzerv

Leírás

A füstölt szalonnát vágd kis kockákra, és süsd ki. A zsírján párold meg az apróra vágott vöröshagymát; és ha már üveges, add hozzá a marhahúst is. Amikor a hús kifehéredett, szórd meg a pirospaprikával, keverd hozzá a paradicsompürét, majd sózd és borsozd. (A félretett szalonnakockákat is visszateheted.) Fedő alatt, lassú tűzön párold, 15-20 percig, majd keverd bele az előkészített babot. Lassan főzd tovább, míg meg nem puhul. (Időnként egy kis vizet kell aláönteni.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4