Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet chili paprika
2 fej vöröshagyma
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csésze ételízesítő
1 kg marhalábszár
60 dkg fehérbab konzerv

Leírás

A füstölt szalonnát vágd kis kockákra, és süsd ki. A zsírján párold meg az apróra vágott vöröshagymát; és ha már üveges, add hozzá a marhahúst is. Amikor a hús kifehéredett, szórd meg a pirospaprikával, keverd hozzá a paradicsompürét, majd sózd és borsozd. (A félretett szalonnakockákat is visszateheted.) Fedő alatt, lassú tűzön párold, 15-20 percig, majd keverd bele az előkészített babot. Lassan főzd tovább, míg meg nem puhul. (Időnként egy kis vizet kell aláönteni.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4