Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kétféle piskótát sütünk, 5-5 tojásból. Egyik a sima piskóta, a másik a kakaós piskóta lesz. Őzgerinc sütőben sütjük. Amíg kihűl, elkészítjük a krémeket. A tejet megfelezzük, és egy vaníliás pudingporból sárga krémet készítünk, a puncsosból pedig rózsaszínt. A vaníliásat kettévesszük, és a másik felébe tesszük az 1 kanál kakaót, majd jól kikeverjük. Amikor kihűltek a pudingok, a porcukorral kikevert Ráma margarint kettévesszük, és krémet készítünk. A tésztákat felszeleteljük, és váltakozva (1sárga+krém,1 kakaós+krém) váltogatjuk a színeket, amíg elfogy a tészta. A tetejét a maradék krémmel díszítjük. Tetejére lehet tortadarát, vagy szórócukrot szórni.