Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Hagyományos módon, készítünk egy csokis piskóta karikát, amibe teszünk étolajat is. Először szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgákat cukorral és kakaóval kihabosítjuk és hozzáadjuk az olajat. A kakaós krémhez hozzákeverjük a tojásfehérjehabot és rászitáljuk a kimért lisztet. Összeállítjuk a tésztát és vajazott, morzsázott tortaformába rakjuk. Előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük és hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük és adunk hozzá 2 kanál porcukrot. A meggybefőttet lecsepegtetjük és elkeverjük a porcukorral. A tortakarikát felszeleteljük és megkenjük a tejszínhabbal, majd rászórjuk a meggyet. Végül bevonjuk a tortát tejszínhabbal és meggyel díszítjük, majd kakaóporral megszórjuk. http://www.youtube.com/watch?v=RqUsc2BJU5E