Receptek Levesek Meggyleves tejfölösen

Hozzávalók

3 kanál kristálycukor
1 pohár tejföl
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 üveg meggybefőtt
2 kanál finomliszt
1 csipet

Leírás

A meggyet a vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a sót, a cukrot, a fahéjat és a szegfűszeget. Kb. 15-20 perc múlva behabarjuk a levest: a tejfölben simára keverjük a lisztet, egy kevés vízzel hígítjuk és szűrőn keresztül hozzáöntjük a leveshez, jól elkeverjük és összeforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4