Hozzávalók

10 dkg vaj
15 dkg porcukor
30 dkg aszalt vörösáfonya
1 kanál rum
15 dkg dió

Leírás

A meggyet megmossuk, leszárítjuk és apróra vágjuk. A vajat, vagy sütőmargarint a porcukorral és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a diót, az aszalt gyümölcsöket, a rumot és jól összekeverjük. A masszából, kicsit vizes kézzel, kis gombócokat formázunk. Közepükbe meggyszemet nyomunk és mindegyiket meghempergetjük kókuszreszelékben.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4