Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt előmelegítem 200 fokra. Összekeverem a lisztet a sütőporral, sóval, reszelt sajttal, a napraforgómag felével és az aprított medvehagymával. (1 evőkanálnyit félreteszek a díszítéshez.) Egy másik tálban, villával felverem a tojást, hozzáadom a tejfölt, joghurtot és a megolvasztott vajjal együtt összekeverem. A nedves hozzávalókat a lisztes keverékhez öntöm, nagyjából összekeverem. (Nem baj, ha nem lesz homogén a tészta.) A muffinsütő mélyedéseibe papírkapszlit teszek, 2/3-ig megtöltöm a tésztával, a tetejét megszórom a maradék medvehagymával, reszelt parmezánnal és a napraforgómaggal. 20-23 perc alatt, pirosra sütöm, majd rácsra téve, hagyom kihűlni.