Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás pulykacomb üvegtésztával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csomag üvegtészta
50 dkg pulykacomb
1 csokor medvehagyma
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A pulykacombot felkockázzuk. Az üvegtésztát langyos vízbe áztatjuk. A hagymát felaprítjuk és olajon megpirítjuk. Rárakjuk a pulykacombot és fehéredésig pirítjuk. Felöntjük borral és fedő alatt, puhára pároljuk. Ha megpuhult, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát. Rádobjuk az üvegtésztát és pár perc alatt, készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4