Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás pulykacomb üvegtésztával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csomag üvegtészta
50 dkg pulykacomb
1 csokor medvehagyma
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A pulykacombot felkockázzuk. Az üvegtésztát langyos vízbe áztatjuk. A hagymát felaprítjuk és olajon megpirítjuk. Rárakjuk a pulykacombot és fehéredésig pirítjuk. Felöntjük borral és fedő alatt, puhára pároljuk. Ha megpuhult, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát. Rádobjuk az üvegtésztát és pár perc alatt, készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4