Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt langyos tejben, a cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és az élesztőt. Jól kidolgozzuk a tésztát félkeménységűre, utána fél órát pihentetjük. A medvehagyma leveleket megmossuk, jól lecsepegtetjük és vékony csíkokra vágjuk. A tésztát kinyújtjuk, rászórjuk a vágott medvehagyma felét és az egészet felcsavarjuk, mint egy tekercset. Nyújtófával kissé ellapítjuk, felébe, egymásra hajtva, 20 percig, langyos helyen pihentetjük. Akkor ismét kinyújtjuk és megszórjuk a maradék hagymalevéllel, majd az előbbi módon felcsavarjuk. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, tetejét megrácsozzuk és közepes méretű pogácsákat szaggatunk. Tojással megkenjük, a tepsiben még 10 percig pihentetjük és megsütjük. Tehetünk rá feta sajtot, istenien finom lesz.