Receptek Előételek Meleg előételek Medvehagymás kenyér

Hozzávalók

80 dkg finomliszt
4 dl tej
1 kanál kristálycukor
20 dkg vaj
1 csomag élesztő
1 csokor medvehagyma

Leírás

A lisztet egy tálba szitáljuk, az élesztőt a tejjel felfuttatjuk. Ha kész, hozzáadjuk a liszthez a vajjal és a sóval együtt. A medvehagymát felaprítjuk és a tésztához adjuk. Alaposan bedagasztjuk a tésztát és kigombócoljuk. Vajazott, lisztezett tepsibe rakjuk és kelesztjük. 25-30 perc után, megsütjük, 170 fokos sütőben.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4