Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás húsgombóc

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
5 dkg finomliszt
4 dl tej
3 darab zsemle (vízben áztatva)
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csésze ételízesítő
0.6 kg darált sertéshús
30 darab medvehagyma (levél)

Leírás

A darált húst összegyúrjuk az áztatott zsemlével, tojással, sóval, borssal és az apróra vágott medvehagymával. Alaposan összedolgozzuk. Ha kell, még egyszer megdaráljuk. Vizes kézzel, gombócokat formálunk belőle és forró vízben kifőzzük. A mártáshoz, vajon megpároljuk a medvehagymát és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró tejjel és kiforraljuk, majd fűszerezzük. Leturmixoljuk és belerakjuk a mártásba, a kifőtt gombócokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4