Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás csirkemell

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg csirkemell
4 dl tejszín
2 marék medvehagyma
2 kanál finomliszt
10 gerezd fokhagyma

Leírás

A fokhagymát felaprítjuk és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet és addig sütjük, amíg ki nem fehéredik a hús. Sóval, borssal fűszerezzük. A felaprított medvehagymát is hozzáadjuk a húshoz. Felöntjük tejszínnel és addig főzzük, amíg a hús és a medvehagyma meg nem puhul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4