Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás csirkecomb gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab banán
4 darab alma
20 dkg eper
8 darab csirkecomb
4 darab narancs
10 dkg vaj
1 csokor medvehagyma

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk és a bőrét lehúzzuk. Feldaraboljuk és sózzuk. Párolóedénybe helyezzük és befedjük medvehagymalevelekkel. 60 percig pároljuk. A gyümölcsöket felaprítjuk és vajon megpároljuk őket, a következő sorrendben, a serpenyőbe téve: alma, narancs, banán, eper. Menta levelet szórunk rá. Ha a csirkecombok megpárolódtak, akkor a gyümölcsragura tálaljuk. Tipp: Lehet a párolt csirkecombokat is pirítani. Egy serpenyőben vajat melegítünk, majd rárakjuk a puha, párolt csirkecombokat és addig pirítjuk, ameddig színe nem lesz.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4