Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombokat kicsontozzuk és a bőrét lehúzzuk. Feldaraboljuk és sózzuk. Párolóedénybe helyezzük és befedjük medvehagymalevelekkel. 60 percig pároljuk. A gyümölcsöket felaprítjuk és vajon megpároljuk őket, a következő sorrendben, a serpenyőbe téve: alma, narancs, banán, eper. Menta levelet szórunk rá. Ha a csirkecombok megpárolódtak, akkor a gyümölcsragura tálaljuk. Tipp: Lehet a párolt csirkecombokat is pirítani. Egy serpenyőben vajat melegítünk, majd rárakjuk a puha, párolt csirkecombokat és addig pirítjuk, ameddig színe nem lesz.