Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás carbonara

Hozzávalók

2 kk tengeri só
2 gerezd fokhagyma
½ kg spagetti
1 csipet őrölt fekete bors
4 dl tejszín
30 dkg bacon szalonna
4 marék medvehagyma

Leírás

A spagettit hagyományos módon kifőzzük. A bacont csíkokra vágjuk, és megpirítjuk serpenyőben. Megszórjuk liszttel, és felengedjük forró vízzel (2 dl). Alaposan kiforraljuk, és fűszerezzük. Hozzáadjuk a tejszínt és az apróra vágott medvehagymát. Beleforgatjuk a spagettit, majd forrón tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4