Receptek Levesek Medvehagyma leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 l víz
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
5 darab tojás
1 üveg száraz fehérbor
1 csipet ételízesítő
2 kk keményítő
½ kg medvehagyma (levele)

Leírás

A medvehagymát felvágjuk, olajban megpároljuk, vízzel felengedjük és fél órát főzzük. A keményítőt, a borban feloldjuk, majd hozzáöntjük a leveshez. Elkeverjük benne a tojássárgáját és a tejszínt. Ezután leturmixoljuk. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4