Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy edényben összekeverem a porcukrot, a lisztet és a sütőport. Egy másik edényben az 1 ek. cukorral habosra keverem a tojásokat, utána hozzáöntöm a tejet. Az "asszonyság" annyira lusta, hogy nem választja szét a tojásokat, viszont ha valakinek van kedve, akkor először csipet sóval keményre veri a tojásfehérjét, beleteszi a tojássárgát, a cukort és a vanília eszenciát, majd a tejet. Belekeverjük a tojásos krémbe az áttört túrót, tejfölt, a lisztes keveréket és a mazsolát. Vajazott-lisztezett tortaformába öntjük. Előmelegített, 150 fokos sütőben (ha túl forró a sütőd, résnyire hagyd nyitva az ajtót), 40-45 percig sütöm. Meg kell várni, hogy kihűljön, akkor összeáll, de mielőtt kiveszem a sütőből, csinálok egy tűpróbát.