Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csokikat egy nagy tálba teszem és a mikróban összeolvasztom őket, kb. 20 másodpercenként kivéve és megkeverve. Ha folyósra olvadtak, akkor hozzákeverem a vajat, a cukrot, a sütőport és a csipet sót. Mivel ezek lehűtik a kb. 40-50 fokos csokikat, ekkor keverem bele a két egész tojást. A végére marad a liszt beleszórása, két részletben. Gyakorlatilag, végig lehet folyamatosan keverni, nyugodtan lehet használni robotgépet is. Aztán az egészet kivajazott-lisztezett tepsibe simítom (majd meglátod, igen érdekesen viselkedik a tészta nyersen, szinte él a sok kakaóvajtól) és kb. 20-25 perc alatt megsütöm. Ez az adag (egy normál, nagy tepsiben), kb. 1.5-2 cm vastag tésztát eredményez. Ha megduplázod az adagokat, akkor magasabb tészta lesz belőle, de a sütésnél vigyázni kell, hogy mire a közepe átsül, az alja ne égjen meg! Mikor készen van, lehet rászórni reszelt csokit is, de egyébként erre nem lesz idő, mert még forrón elfogy azonnal. Ha van otthon vanília, vagy pisztácia jégkrém, akkor halmozz a sütire belőle és garantáltan függő leszel!