Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját habosra keverjük a cukorral. A nagyon kemény, habbá vert fehérjét, óvatosan összeforgatjuk a sárga résszel, ügyelve, hogy a hab ne törjön össze, majd a sütőporral elkevert kakaós lisztet, apránként hozzáadagoljuk. Tortaformába öntjük a piskótát és közepes lángon sütjük (a sütőt nem szabad nyitogatni közben!). Amikor már szépen sül a teteje, fogpiszkálóval ellenőrizzük, hogy a belseje is megsült-e. Torta összeállítása: A meggyet lecsepegtetjük és a tejszínt habbá verjük, majd hozzákeverjük a mascarponet és némi cukrot adunk hozzá. A tésztára felvisszük a habot, elsimítjuk és megszórjuk müzlivel. Rászórjuk a meggyet és a maradék tejszínhabbal díszítjük.