Receptek Desszertek Sütés nélküli Mascarponés áfonya

Hozzávalók

1 tasak vaníliás cukor
10 dkg porcukor (+5 dkg áfonyához)
1 darab citrom
40 dkg áfonya
40 dkg mascarpone
½ dl fehér rum
3 dl növényi tejszín (habnak felverve)

Leírás

Az áfonyákat alaposan megmossuk, leszárítjuk és megszórjuk porcukorral. A mascarponet kikeverjük a porcukorral és vaníliás cukorral, majd adunk hozzá reszelt citromhéjat és fehér rumot. Beleforgatjuk a felvert tejszínhabot. A mascarpones krémet és az áfonyát berétegeljük poharakba és lehűtjük. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4