Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A meghámozott édesburgonyát átlósan vágjuk, ujjnyi vastag szeletekre, majd sózzuk, borsozzuk meg és szórjuk rá az aprított petrezselymet. Tegyük olajjal kikent tepsibe, öntsük alá a zöldséglevest és fóliával letakarva, 200 °C-os sütőben pároljuk, 15 percig. A fóliát távolítsuk el, szórjuk meg a morzsolt márvány-, és camambert sajttal, majd a forró sütőbe visszatolva, süssük pirosra. Forrón kínáljuk. Én az eredeti receptet annyival módosítottam, hogy a tetejére, a sajt alá, cikkekre vágott körtét tettem. Szerintem fantasztikus így. Kapros tejföllel meglocsolva isteni.