Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zsemléket tejbe beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. Az előkészített sütőtököt kockára vágjuk és beleszórjuk a tepsibe, majd meglocsoljuk olajjal és megszórjuk sóval és borssal. A zsemléhez hozzáadjuk a finomra vágott zöldfűszereket és egész tojást. Alaposan átkeverjük, majd beleszórjuk a darált diót is és sóval, borssal ízesítjük a tölteléket. A liba bőrét visszafejtjük és a húst sózzuk, majd borsozzuk. A tölteléket habzsákba töltjük és a bőr alá töltjük be. A betöltött libát a sütőtökre rakjuk és meglocsoljuk kevés olajjal, majd alufóliával befedjük és előmelegített sütőben, 160 fokon megsütjük. Ha megpuhult a hús, akkor 180-185 fokra emeljük a sütő hőmérsékletét és szép pirosra sütjük a húst. Ha megsült a hús, a sütőtököt egy háztartási robotgépbe rakjuk, a főtt burgonyával együtt és pürésítjük őket. Ezután mézzel, sóval és borssal tesszük ízletessé a köretet.