Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet, margarint, 4 evőkanál porcukorral, 2 evőkanál tejföllel és 2 tojással jól összegyúrjuk. Két tepsi méretű lapra kinyújtjuk. Az egyik lapot a tepsibe tesszük és a meghámozott, lereszelt és levétől alaposan kinyomkodott almát elterítjük rajta. Az alma tetejét meghintjük porcukorral és fahéjjal, esetleg darált dióval, majd ráterítjük a másik tésztalapot. Megszurkáljuk, megkenjük tojással és közepesen meleg sütőben, aranybarnára sütjük. Ha kész, a tetejét vaníliás porcukorral beszórjuk. Nonna néni a tetejére nem egy darabban teszi rá a tésztát, hanem vékony csíkokra vágja, átlós irányban ráfekteti, majd keresztben is ráfekteti a csíkokat. Ettől gyönyörű szép, finom, ropogós, rácsos teteje lesz a sütinek.