Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Főzzük meg a kockákra vágott burgonyát.
Törjük össze a főtt burgonyát, adjuk hozzá a tojássárgáját, vajat, fél teáskanál sót, borsot, szerecsendiót és a főzőkrém 3/4-ét.
Pürésítsük az egészet.
Töltsünk meg egy nyomózsákot a pürével, majd egy tepsibe nyomkodjunk belőle habcsókokat. Tegyük a hűtőbe, hogy megdermedjen.
Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra. Keverjük össze a maradék főzőkrémet a tojással és kenjük rá a burgonyapürére. Süssük aranybarnára.
Mossuk meg a húst, vágjuk szeletekre, majd borsozzuk. Süssük meg mindkét oldalát olajban, tegyük félre. Adjuk az olajhoz az apróra vágott hagymát, öntsünk rá forró vizet, főzzük fel, és tegyük vissza a marhahúst. Végül sózzuk meg.