Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A marhalábszárat megtisztítjuk az inas részektől, és kisebb kockákra vágjuk. A füstölt szalonnát felkockázzuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát finoman felszeleteljük. A zöldpaprikát kicsumázzuk, felkockázzuk. A paradicsomot meghámozzuk, felszeleteljük. Először a bográcsba olajat löttyintünk, majd kisütjük rajta a füstölt szalonnát. A forró zsiradékban üvegesre dinszteljük a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott marhalábszárat, és jól átmelegítjük, átforgatjuk. Ha a hús kissé kifehéredik, sózzuk, paprikázzuk, és kevés vízzel felengedjük. Átkavarás után, hozzáadjuk a zöldpaprikát, a fokhagymát és a paradicsomot. Ízesítjük őrölt fekete borssal, morzsolt majoránnával, babérlevéllel és 1 db felszeletelt erős paprikával. Erős tűzön átkavarjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a benne lévőket, majd lassú tűzön készre főzzük. A z étel végleges elkészítése előtt, hozzáadjuk a száraz vörösbort. Ha szükséges utánaízesítjük.