Hozzávalók

2 darab tojás (1 db a töltelékbe)
2 csomag vaníliás cukor (töltelék)
10 dkg porcukor (töltelék)
1 csomag leveles tészta (fagyasztott)
2 kanál keményítő (töltelék)
40 dkg málna (töltelék)
20 dkg tehéntúró (töltelék)

Leírás

A leveles tésztát, szobahőmérsékleten felengedjük, majd lisztezett deszkán, 3-4 mm vastagra nyújtjuk. A többi hozzávalót, egy keverőtálban összekeverjük. A tésztára rakjuk és szépen feltekerjük, majd lekenjük felvert tojással. A tésztát forró sütőbe tolva, 220 fokon, 6-8 perc alatt, aranysárgára sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4