Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1/4 l vizet, a feldarabolt Ramával, a sóval és a citromhéjjal felforralunk, egyszerre beleszórjuk a lisztet és addig keverjük, amíg a tészta a fazék aljától, egy darabban el nem válik, majd keverőtálba tesszük. Beledolgozunk 1 tojást, majd 10 percig pihentetjük. Egyenként beledolgozzuk a többi tojást is és nagy lyukú, csillagcsöves nyomózsákba töltjük. A masszából, sütőpapírral bélelt tepsibe, kb.7 darab egyforma halmot nyomunk. Előmelegített sütőben, 225 fokon, 25-30 percig sütjük. Még melegen félbevágjuk őket és hűlni hagyjuk. A zselatint beáztatjuk. A lecsöpögtetett befőttet a cukorral és a citromlével pürésítjük, majd belevegyítjük a langyosan feloldott zselatint. 10 percig hűlni hagyjuk. A tejszínt a vaníliás cukorral, kemény habbá verjük. A habot és a málnát, óvatosan a gyümölcspüréhez vegyítjük. A krémet kicsit hűtőbe rakjuk, majd megtöltjük vele a fánkokat. A megmelegített lekvárral és a rászitált porcukorral díszítjük.