Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajat keverjük habosra, a cukorral. Adjuk hozzá a tojássárgáját, a lisztet és a darált mandulát. Az összegyúrt tésztát nyújtsuk kerek lappá és terítsük sütőpapírral bélelt tortaformába. A hámozott és magházától tisztított almát, vágjuk vékony cikkekre. Nyomkodjuk a tésztába az almaszeleteket, sűrűn egymás mellé. Hintsük meg cukorral, majd közepes lángon, 20-25 percig süssük. A felengedett málnát, finoman törjük át szitán és két kanál zselatinnal és 1 dl tejszínnel, főzzük krémesre és terítsük szét a meleg tortán. Langyosan tálaljunk, tejszínhabbal.