Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Keverd habosra a tojások sárgáját, a cukorral és a vaníliás cukorral, egy nagy tálban. Szitáld a lisztet tálba és alaposan keverd össze a sütőporral. A tojások fehérjéből készíts kemény habot. A tojássárgájára szórd rá a liszt felét, tedd rá a tojásfehérjét, majd a tetejére hintsd rá a maradék lisztet. Fakanállal óvatosan dolgozd össze úgy, hogy a tojáshab ne törjön össze. Öntsd a masszát a gofri sütőbe, vagy más tallér formába és süsd meg. A tejszínt verd habbá és oszd kétfelé. Egyik felébe, keverd bele a lepasszírozott málnát és a cukor felét. A másik felébe, csak cukrot keverj. Tálald stílusosan.