Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Piskóta: A tojásfehérjét a cukorral, kemény habbá verjük. Belekeverjük a tojások sárgáját, majd a lisztet és a kakaóport is óvatosan hozzákeverjük és megsütjük. Töltelék: A pudingot kikeverjük, a tejszínhabot keményre felverjük, majd az átpasszírozott málnát belekeverjük. A vaníliás pudingot is hozzákeverjük a málnás krémhez és végül a felolvasztott zselatint is belekeverjük. A tortalapot kettévágjuk. Tortagyűrűt köré csatolunk és a krémet rákenjük, majd rátesszük a másik tortalapot. Krémmel megkenjük és hűtőbe tesszük. Dióval körbepanírozzuk és tejszínhabbal felnyomjuk. Málnával beborítjuk.