Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 szelet füstölt szalonna
3 dl tejszín
3 kanál mustár
1 üveg világos sör
1 kg sertéscomb (bőrös)
1 kanál finomliszt

Leírás

A malac combjának bőrét, egy éles késsel szépen bevagdalom, majd bedörzsölöm a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és köménymaggal. Előmelegített sütőbe teszem, és 180°C -on, 2 óra alatt megsütöm. Időnként sörrel öntözgetem, és kenegetem a füstölt szalonnával. Közben a mustárt a vajon megfuttatjuk, megszórjuk liszttel, és tejszínnel felöntjük. Kiforraljuk, majd tálaláskor bevonjuk a malacsültet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.02.
Rendelj most
Eper
1 kg
-35%
3999 Ft
2599
Ft
Eper
Az ajánlat érvényes2025.04.02.
Rendelj most
Idared alma
-41%
749 Ft
439
Ft/kg
Idared alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4