Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Aprítsuk fel a zöldfűszereket és a fokhagymát, valamint a hagymát. A malachúst bevágjuk, és besózzuk. Dörzsöljük be borssal, köménnyel. A hagymás-zöldfűszeres keverékkel pedig, dörzsöljük át. Egy tepsibe öntsünk olajat, fektessük bele a malacot, majd locsoljuk meg sörrel és vízzel. Fedjük be alufóliával, és 150 fokos sütőben, kb. 1,5 óráig süssük. Ezután ha megpuhult a hús, vegyük le a fóliát, fordítsuk meg a malacot, és pirítsuk meg a bőrös felét. Közben, finomra vágott hagymát futtassuk meg kevés olajon, és adjuk hozzá a lereszelt burgonyát. Fűszerezzük ízlés szerint, majd a felszeletelt malac mellé tálaljuk.