Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk ketté. Az utóbbit verjük habbá a sóval, a porcukorral és a vízzel. A vajat először verjük fel a cukorral, a vaníliás cukorral, a sütőporral, a fahéjjal és a keményítővel, majd adjuk hozzá a tojássárgákat is. Ehhez keverjük hozzá óvatosan, a tojásfehérje-hab felét, a mákot és a diót, majd a maradék hab másik felét is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, zsemlemorzsával megszórt kuglófformába. Ezt tegyük előmelegített sütőbe és süssük kb. 60 percig. Mikor kihűlt, díszítsük porcukorral.