Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

2 dl tej
3 tasak vaníliás cukor
20 dkg kristálycukor
1 l tejszín
6 lap zselatin (vagy 2 tasak)
0.3 kg mák

Leírás

A tejszínt forraljuk fel. Közben, a zselatinlapot áztassuk be. A mákot keverjük ki a cukorral és a tejjel, adjuk hozzá a zselatint és keverjük ki, majd a öntsük bele a forró tejszínbe. Forralni nem kell tovább. Kevergessük ameddig ki nem hűl, majd rétegeljük poharakba. Rakjuk hűtőbe és tálaláskor, nyomjunk rá tejszínhabot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4