Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst a hagymával, fokhagymával ledarálom. A zsemlét a tejbe áztatom és szétmorzsolom benne, úgy ahogy van, tejjel együtt, hozzáadom a húshoz. Beleteszem a tojást, ráteszem a fűszereket és kézzel jól összedolgozom. Ezután deszkán megformázom és a közepébe főtt tojást rakok. Meghengergetem zsemlemorzsában. Egy tűzálló tálat, vagy tepsit kibélelek, sütőpapírral. Ráhelyezem a vagdaltat és közepes hőfokon sütöm, kb. 50-60 percig. Miután megsült, még hagyom hűlni, kb. 15 perc elteltével, gyönyörűen lehet szeletelni. Fogyasztható hidegen, melegen egyaránt. Köretként, nagyon finom mellé a burgonyapüré, rizibizi, de párolt zöldségekkel, salátával is kitűnő.