Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát forrásban lévő, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsöpögtetjük és hűlni hagyjuk. A snidlinget felaprítjuk,a kukoricát lecsöpögtetjük. Egy tálkába tesszük a mustárt, a kétféle ecetet, a krémsajtot és majonézt. Megsózzuk, borsozzuk és sima krémet keverünk belőle. A kihűlt tésztát pyrex keverőtálba borítjuk, ráöntjük a mártást és jól összekeverjük. Beletesszük a snidlinget meg a kukoricát és 2 órára hűtőbe tesszük, de közben többször átkeverjük. Tálalás előtt, megszórjuk a zsázsával.