Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A saláta mártásához, egy mély salátás tálban, simára keverjük a majonézt a kefirrel, majd a citromlével, a sóval, a borssal, csipetnyi cukorral és a mustárral fűszerezzük. A kínai kelt megmossuk és lecsöpögtetjük. Zöld leveleit leszedjük és vékony csíkokra vágjuk, a fehér, vastag torzsát pedig, nagy lyukú reszelőn, lereszeljük. A paprikát ugyancsak vékonyra csíkozzuk. A hagymát vékony karikákra metéljük, majd megsózzuk és jól összekeverjük. 15 perc múlva, hozzákeverjük a kínai kelt és a paprikát is. Az összes zöldséget a hideg mártásba forgatjuk és ismét befedve, 1 órán keresztül érleljük.