Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát meghámozzuk, a zöldségféléket megtisztítjuk, a kolbászt 4-5 cm vastagságra vágjuk. A hagymát felkockázzuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott zöldséget és sárgarépát. Utána hozzáadjuk a vágott kolbászt, majd meghintjük pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Beletesszük a felkockázott burgonyát, az egész zellert, ízesítjük sóval, borssal, babérlevéllel, köménymaggal. Beletesszük a zúzott fokhagymát, majd együtt főzzük lassú, kis lángon, kb.1 órát. Miután a burgonya és a zöldségek megfőttek, tálaljuk tejföllel, vagy anélkül.